Net als mijn runderrookvlees wraps, zijn ook deze carpaccio wraps onwijs lekker. Ik weet dan ook zeker dat deze bij veel mensen in de smaak zullen vallen.
Ik heb de wraps in stukjes gesneden, maar je zou ze natuurlijk ook als lunch kunnen eten. Dan snijd je de wrap gewoon door de helft. Een fantastische lunch die ook makkelijk mee te nemen is.
Heb je weinig tijd? Ook dan zijn deze ideaal. Je maakt ze namelijk binnen 10 minuten. Beter kan niet, toch?
12 wraps
Duur 10 minuten
Carpaccio wraps met pesto
Ingrediƫnten
- 2 grote tortillawraps
- 2 handjes ijsbergsla
- +- 120-150 gram carpaccio
- 4 eetlepels strooikaas
- 4 eetlepels groene pesto
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 2 grote eetlepels Boursin roomkaas (kruiden en knoflook) of Garlan roomkaas (kruiden en knoflook)
Bereiding
- Smeer de wraps helemaal in met de roomkaas.
- Beleg de helft van de wraps met carpaccio en verdeel daarover de strooikaas en pijnboompitten.
- Verdeel ook wat sla over de helft met carpaccio, kaas en pijnboompitten.
- Schep wat pesto op de sla.
- Vouw de wraps goed en stijf dicht en snijd de buitenkant er aan alle kanten af.
- Snijd de wraps nu in zessen (in stukjes van 8 kan ook).