Over mij

Welkom op mijn website en hopelijk jouw inspiratiebron voor je recepten.

Verrassend smaakvol & makkelijk is waar ik voor sta. Dat houdt in dat mijn gerechten door iedereen te maken zijn, maar dat er ook verrassend veel smaak aan zit. Dat vind ik namelijk heel belangrijk als het om een recept gaat.

Mijn liefde voor koken is begonnen toen ik 20 jaar oud was. Ik begon met het maken van taarten van bekende foodbloggers. Zelfbedachte recepten maakte ik pas later, want van koken en bakken had ik écht geen verstand. Een ei bakken? Ho maar. Aardappelen koken? Dat moest je niet aan mij vragen.

Inmiddels inspireer ik dagelijks tienduizenden mensen met mijn recepten. Denk aan een romige pistache pesto, coquilles in proseccosaus of een Bounty cheesecake. Mijn gerechten zijn vrolijk, zitten vol smaak en hebben een leuke twist, waardoor het net even anders is dan wat je al kent.

Naast zelf in de keuken staan, doe ik niks liever dan uiteten gaan en deel ik mijn tips voor restaurants in binnen- en buitenland. Daar komt ook de naam vandaan: Food Places. Ook duik ik regelmatig met BN’ers de keuken in voor mijn serie ‘Koken met…’ Ik kookte bijvoorbeeld eens met Monique Smit, Ann Dominique en Kirsten Schilder.

Ik geef je graag een kijkje in mijn keuken en blijf de beste gerechten delen. Laat je het weten als je een recept van mij maakt?

Cookies