Een broodje beenham is natuurlijk hartstikke lekker, maar wat dacht je van beenham taco’s!? Nóg makkelijker, maar wel mega lekker.
Ik heb al eens caesar salad taco’s met jullie gedeeld en die werden massaal nagemaakt. Begrijpelijk, want die zijn echt zóóó lekker.
Een simpel broodje beenham met honing mosterd vind ik ook lekker, maar de champignons en extra garnering maakt het voor mij toch helemaal af. Ik zou dit iedere week kunnen eten.
2 personen
Duur: 20 minuten
Beenham taco’s
Ingrediënten
- 4 mini tortilla wraps
- 150 gr gegrilde beenham
- 6 champignons
- Handje gebakken uitjes
- 4 theelepels strooikaas
- Peper en zout
- 2 eetlepels ketjap manis
- 4 handjes romaine sla
- Snuf paprikapoeder
- Honing mosterd dressing
Bereiding
- Snijd de champignons in stukjes en bak in een pan met wat olijfolie. Voeg hier wat peper, zout en ketjap aan toe en bak lekker mee.
- Verwarm de taco’s heel kort in een droge pan of magnetron 10 sec) en beleg met de sla.
- Verdeel de plakjes beenham over de taco’s en schep daar de champignons op.
- Strooi wat paprikapoeder erover en garneer de taco’s met strooikaas, gebakken uitjes en wat honing mosterd.