Iets wat heel veel mensen lusten, wat op iedere meukaart staat en wat vaak wordt besteld, is de clubsandwich.
Zelf bestel ik hem eerlijk gezegd nooit, maar ik eet altijd een hapje van een ander, want toevallig lusten de mensen waar ik mee eet, nooit een hele club sandwich op. Én toevallig heb ik altijd nog trek na mijn eigen lunch.😆
Deze broodjes maakte ik nadat mijn vader deze had gegeten thuis. Hij maakte er een échte clubsandwich van, door er nog een naanbrood op te leggen. Ik vond dit er mooier uitzien.
Recepten met naan zijn eigenlijk altijd goed. Het maakt niet uit wat je erop smeert of waar je het mee belegd, want alles is lekker!
2 personen
Duur: 20 minuten
Club sandwich naan
Ingrediënten
- 2 naanbroden plain
- 4 plakken bacon
- 2 grote plakken kaas of 6 dunne plakken van een stuk kaas
- 1 vleestomaat
- 1 kipfilet
- Peper en zout
- 1 theelepel kipkruiden
- Peper en zout
- 1 ei
- 1/2 avocado
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel citroensap
- 2 handjes botersla
Bereiding
- Verwarm de naanbroden in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
- Sla je kipfilet een beetje plat en smeer in met de kipkruiden. Bak je kipfilet in een pan met olijfolie om en om gaar. Snijd vervolgens in plakjes.
- Verwarm een klein beetje olijfolie in een pan en bak de bacon krokant om en om.
- Snijd de tomaten in plakken en de avocado in reepjes. Haal plakjes kaas van een stuk kaas met de schaaf.
- Meng de mayonaise met peper, zout en citroensap in een kommetje. Smeer de naanbroden hier mee in.
- Beleg de broden met wat botersla en leg daarop de plakken tomaat, kaas en avocado.
- Verdeel de stukjes kip en bacon over de naanbroden en eindig met het ei.