Mij maak je zo blij met een lekker ontbijtje. Ik kan er ‘s avonds al naar uitkijken en ook al is dat doordeweeks altijd een simpel yoghurtje met granola op kantoor, des te lekkerder is een ander ontbijtje in het weekend of op een vrije dag.
Deze flatbreads zijn echt zo simpel en snel klaar, maar ze zijn super lekker. De mix van de overheerlijke hoemoes van Maza met het roerei en de feta is echt super. Het is dat ik er maar 2 had gemaakt, maar ik had er ook 4 op gekund. 😂
Dus zoek je een snel, smaakvol en makkelijk ontbijtje (of lunch)? Dan moet je deze eens proberen!!
2 broodjes
Duur: 15 minuten
Ontbijt flatbread met Kerrie hoemoes, scrambled egg en feta
Ingrediënten
- 2 flatbreads
- 4 eetlepels Maza Hoemoes Kerrie
- 3 eieren
- Peper en zout
- Snuf paprikapoeder
- Feta (light)
- 1 eetlepel pistachenootjes gepeld en ongezouten
- 6 cherrytomaatjes
- Klontje boter
- Eventueel wat peterselie voor de garnering
Bereiding
- Verwarm de flatbreads voor ongeveer 4 minuten op 180 graden in de oven.
- Smeer de flatbreads in met Maza Hoemoes Kerrie.
- Kluts de eieren in een kom met peper en zout.
- Laat een klontje boter smelten in een pan en voeg het geklutste ei toe.
- Haal met een rubberen spatel het eimengsel van de ene naar de andere kant van de pan, zodat er een perfect roerei ontstaat.
- Beleg de flatbreads met het roerei.
- Snijd de tomaatjes fijn en voeg deze samen met fijngesneden pistachenootjes toe aan de flatbreads.
- Garneer de broodjes met wat paprikapoeder en verkruimelde feta (en eventueel wat peterselie).