I love wraps en alles wat er nog meer op deze foto te zien is. 😍
Aubergine wordt naar mijn mening te weinig gegeten en ik kies het zelf steeds vaker in de supermarkt. Op een menukaart kies ik het dan ook heel veel, want het is gewoon lekker en je kan er heel veel mee maken.
Ik vind wraps echt een top lunch/maaltijd, want het vult goed en is gewoon super makkelijk. Ik hou ervan!
2 wraps
Duur: 20 minuten
Wraps met gefrituurde aubergine en burrata
Ingrediënten
- 2 tortilla wraps
- 2 handjes rucola
- 4 eetlepels Sweet & Sour saus Go-Tan
- 1 aubergine
- Melk
- Paneermeel
- 1 bosui
- 2 eetlepels gebakken uitjes
- 1 stracciatella burrata
- 8 cherrytomaatjes
Bereiding
- Snijd de aubergine in blokjes en bestrooi met peper, zout, paprikapoeder en Italiaanse kruiden.
- Zet 2 kommetjes naast elkaar. 1 met melk en 1 met paneermeel. Haal de stukjes aubergine eerst door de melk en daarna door het bakje met paneermeel.
- Laat een laagje olie goed heet worden in een pan en bak de stukjes aubergine hier om en om krokant in.
- Verwarm de wrap kort in de magnetron of droge koekepan en smeer dan in met de saus. Beleg de wrap met rucola en fijngesneden tomaatjes.
- Schep de stukjes aubergine op de wrap en verdeel de burrata erover. Garneer de wrap met fijngesneden bosui en wat gebakken ui.