Op zoek naar een makkelijk hapje? Die ook lekker is? En snel klaar is? En je vooraf al klaar kunt maken? Dan moet je deze wraps maken.
Eigenlijk overal waar ik kom, worden wraps als hapje geserveerd. Vaak wraps gekocht bij de plaatselijke slagerij of soms viswinkel, maar ze zijn zo makkelijk zelf te maken. En ook dan zijn ze echt verrukkelijk.
Ik vind het fijn dat je wraps van tevoren al kunt maken. Je hoeft ze alleen nog rond de tafel te laten gaan. Top, toch?
18-21 wraps
Duur: 10 minuten
Runderrookvlees wraps
Ingrediënten
- 3 tortilla wraps
- 100 gram ijsbergsla of romaine sla
- 3 grote eetlepels pijnboompitten
- 3 snufjes gerookte paprikapoeder
- 150 gram runderrookvlees
- 6 eetlepels parmezaanse kaassnippers
- 6 eetlepels sambasaus
- 3 eetlepels sweet- of hot chilisaus
Bereiding
- Smeer de wraps in met sambasaus en verdeel over de helft van de wraps de plakjes runderrookvlees.
- Strooi paprikapoeder over het vlees en verdeel de pijnboompitten en kaassnippers erover.
- Snijd de sla heel fijn en verdeel deze ook over het vlees.
- Schenk wat chilisaus over de sla.
- Rol de wraps nu goed op, zodat ze stevig zijn en de vulling er niet uit kan vallen.
- Snijd de wraps door 6 of 8.