Een makkelijker hapje bestaat er denk ik niet, maar deze is echt onwijs lekker.
Ik maakte al eens een Pringles hapje met coquille en daar ben ik nog steeds gek op. Die moét je eens maken, maar maak deze dan ook eens. Hoe leuk is het om de coquille en zalm hapjes tegelijk te serveren? Dan beloof ik dat ik er ook eens een ga maken met tonijn. 😉
Wat hier zo fijn aan is, is dat het hapje echt binnen 5 minuten op tafel staat. Dit kan iedereen maken en het is zo onwijs simpel.
7 hapjes
Duur: 10 minuten
Pringle hapje met zalm
Ingrediënten
- 7 Pringles naturel
- 7 kleine plakjes gerookte zalm
- Peper
- 7 theelepeltjee Boursin knoflook en kruiden
- 7 toefjes Mosterd/Dille saus Jildriz
- Furikake kruiden
- Eventueel wat peterselie voor de garnering
Bereiding
- Verdeel de Pringles over een serveerschaal of bord
- Roer de Boursin een beetje door met een lepeltje en verdeel over ieder chipje een klein beetje Boursin. Niet te veel, dan wordt de smaak te overheersend.
- Rol een klein plakje gerookte zalm op en leg deze op de Boursin in het chipje.
- Strooi wat peper over de zalm en garneer de zalm met Mosterd/Dille saus, wat furikake kruiden en eventueel wat peterselie.