Maiswafels met vis

22 juni 2023

Maiswafels met vis

Het is heel warm, dus wederom tijd voor een koud en makkelijk hapje.

Dit is overigens niet alleen een hapje, maar je kunt het ook als lunch eten. Ik vind dit oprecht zó lekker en zou het iedere dag willen eten. Dat gaat helaas niet, want de prijs van Hollandse garnalen etc. is echt enorm.

Ik kwam dit recept tegen bij Gwen van Poorten op TikTok. Niet helemaal hetzelfde, maar het waren in ieder geval maiswafels met crabchunks en avocado en ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Op het moment dat ik die TikTok zag, wist ik dat ik het de dag daarna al ging maken. En nu wil ik het morgen weer…

En oja, naast het toefje mayonaise, is verder alles gezond!

Hapje voor 4, lunch voor 1 persoon

Duur: 10 minuten

Maiswafels met vis

Ingrediënten

• 1 pakje AH protein maiswafels

• 75 gr crabchunks

• 75 gr Hollandse garnalen

• 1/2 avocado

• Snuf paprikapoeder

• Peper en zout

• Japanse mayonaise

Dressing:

• 3 eetlepels Griekse yoghurt

• Snuf paprikapoeder

• Peper en zout

• 1 grote theelepel siracha mayonaise

Bereiding

• Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje en smeer de wafels hier alle vier mee in.

• Snijd de crabchunks fijn en verdeel deze met de Hollandse garnalen erover. Snijd de avocado in stukjes en verdeel deze ook erover.

• Strooi wat peper, zout en paprikapoeder erover en garneer alles met Japanse mayonaise.

Bekijk ook deze recepten

Warme geitenkaas pastasalade met zoete aardappel
Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Granada
Cookies