Pasen komt er nu écht aan en ik kan het eerlijk gezegd niet meer afwachten. M’n outfit hangt al een tijdje klaar en die wil ik eerlijk gezegd nu al aan..
Dit Paasbrunch recept stond al een tijdje klaar. Ik denk dat iedereen dit lekker gaat vinden. Het is onwijs simpel, maar wel weer eens wat anders.
De rijkere onder ons gaan voor blini’s met kaviaar en ik ga voor blini’s met creme fraiche en filet americain. Verschil moet er blijven, maar ik denk toch dat dit lekkerder is.
Kaviaar is namelijk helemaal niets aan. Ik snap niet dat mensen het bestellen en los of op een blini opeten. Er zit amper tot geen smaak aan en het is alleen maar héél duur. Zonde van je geld.
Voor een bak kaviaar van 250 gram koop ik liever een vliegticket..
Deze blini torentjes staan binnen 10 minuten op tafel, dus je hoeft er niet vroeg voor op te staan. Of je moet net als ik 25 sinaasappels met de hand gaan persen. Dan zou ik toch iets vroeger opstaan.
Duur: 10 minuten
Hapje voor 6 personen
Blini torentjes
Ingrediënten
- 12 blini’s (of mini poffertjes)
- 200 gr filet americain
- Kappertjes
- 1 theelepel paprikapoeder
- 150 gr creme fraiche
- 2 theelepels citroensap
- Peper en zout
- 3 cherrytomaatjes
- 1 bosui
- Japanse of normale mayonaise
Bereiding
- Meng de creme fraiche met de paprikapoeder, peper, zout en citroensap in een kom.
- Verwarm de blini’s/poffertjes kort. Schep op 6 van de 12 blini’s wat van het mengsel.
- Snijd de tomaatjes door de helft en leg op alle 6 de blini’s met creme fraiche een half tomaatje. Zet hier nog een blini op.
- Schep wat filet americain op de volgende blini. Verdeel daar wat kappertjes en fijngesneden bosui over. Garneer alles met wat (Japanse) mayonaise.