Wraps met warm gerookte zalm en dille

24 oktober 2021

Wraps met warm gerookte zalm en dille

Iets dat zó simpel is en eigenlijk ook gewoon mega lekker. Wraps!

Ik eet het eigenlijk veel te weinig, maar daar gaat verandering in komen, nadat ik m’n eten vandaag weer binnen een paar minuten op tafel had.

Wraps als deze, met onder andere warm gerookte zalm, dille en avocado, eet je niet als diner, maar gewoon lekker als lunch.

4 wraps

Ingrediënten

• 2 grote wraps

• 100 gr creme fraiche

• +- 2 volle dille takjes

• 2 theelepels citroensap

• 1 warm gerookte zalmmoot

• 1/2 zak rucola

• 3/4 avocado

• 1/2 rode ui

• 5 radijsjes

Bereiding

• Snijd de dille takjes fijn en doe deze, samen met de creme fraiche en het citroensap in een bakje. Roer goed door elkaar.

• Besmeer de wraps helemaal in met de saus en beleg vervolgens de helft van de wrap met rucola.

• Snijd de radijs en avocado in plakjes en de ui in ringen en in tweeën. Verdeel dit over de rucola.

• Versnipper de zalmmoot over de 2 wraps.

• Rol de wraps goed in en snijd de door tweeën.

Bekijk ook deze recepten

Broodje caprese met krokante prosciutto
Gluten- en lactosevrij bananenbrood
Gevulde paprika’s met pulled mushroom
Moederdagontbijt- pancake plateau met fruit, granola en bastogne crumble
Cookies