Mango avocado wrap

12 januari 2023

Mango avocado wrap

Wraps vind ik heerlijk om zo nu en dan te eten en maken. Het is eigenlijk altijd binnen 10 minuten klaar, het vult en je kunt het zo lekker maken als je zelf wilt. Ruim een jaar geleden maakte ik eens mango avocado tartaar, want deze at ik tijdens een citytrip in Barcelona (nu wil ik weer naar Barcelona…). Ik maak mijn eigen gerechten nooit meer dan 1 keer, maar deze heb ik echt al heel vaak gemaakt. Wel in verschillende varianten, maar de smaak vind ik zó goed.

Het idee van dat recept verwerken in een wrap is eigenlijk hartstikke logisch. Ik heb er wat ingrediënten aan toegevoegd en het was één groot succes!

Duur: +- 5-8 minuten

2 wraps

Ingrediënten

• 2 tortillawraps

• 2 grote theelepels olie van zongedroogde tomaten + 1 eetlepel

• 2 eetlepels zongedroogde tomaten

• 1 bosui

• 1/2 avocado

• 3/4 bakje mango stukje AH

• 5 stukjes gerookte kip

• Peper en zout

• Snuf paprikapoeder

• Handje cashewnoten

• 2 handjes rucola

• 1 eetlepel sojasaus

Bereiding

• Verwarm de wraps allebei kort in de pan of magnetron. Smeer deze in met de olie uit het potje zongedroogde tomaten en beleg de wraps dan met wat rucola.

• Snijd de mango en avocado in kleine blokjes en de zongedroogde tomaten fijn. Meng dit samen met 1 eetlepel olie van zongedroogde tomaten, sojasaus en peper en zout. Roer goed door elkaar met een lepeltje.

• Snijd de stukjes gerookte kip ook in kleinere blokjes en meng deze ook met bovenstaande. Verdeel dit allemaal over de wrap.

• Strooi wat paprikapoeder over de wraps en garneer alles met wat fijngesneden bosui en cashewnoten.

Bekijk ook deze recepten

Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Komkommer met Japanse tonijn
Pitabroodjes eiersalade met kip en truffel
Cookies