Lunch in Amsterdam

18 augustus 2023

Lunch in Amsterdam

Het liefst ga ik op zondag gezellig naar Amsterdam, om daar te genieten van een heerlijke lunch, diner of wijntje. In Amsterdam zijn ongelooflijk veel restaurants en de keuze is natuurlijk reuze, maar als iemand mij een bericht stuurt met de vraag of ik een goed restaurant weet om te lunchen, klap ik dicht en weet ik geen antwoord. Ik antwoord dan ook al jaren met dezelfde restaurants en ik heb geen idee waarom haha.

Ik heb op Instagram tips gevraagd en ik ben zelf al bij heel veel restaurants geweest. Mocht je geen idee hebben waar je wilt lunchen in Amsterdam, check dan dit lijstje eens.

Pluk Amsterdam

Ree 7

Dignita Amsterdam

Chun café

Libertine

Café Garcon

Gertrude

Louie louie

BamBoa

The Avocado Show

Benji’s

Coffee & Coconuts

Mr. Stacks

Bakkerij Wolf

Wasserette

Pilsvogel

Het Paardje

De Luwte

Zero Zero store

George

Jansz

De laatste kruimel

Daalder streetfood

Van Dam brasserie

Lion Noir

Little Collins

Gartine

Ted’s

Metropolitain

De drie Graefjes

De plantage

Bar botanique

The seafood Bar

The breakfast club

Pllek

Mortimer Amsterdam

Brioche Amsterdam

Café Baskets

Flo’s Bagels

Bagelboy

Buurtcafé de Tros

 

Bekijk ook deze recepten

Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Komkommer met Japanse tonijn
Pitabroodjes eiersalade met kip en truffel
Cookies