Hotdogs

30 augustus 2021

Hotdogs

Een hotdog is naar mijn mening een heerlijke snack. Super simpel en ik eet het eigenlijk nooit, maar als ik er over nadenk, krijg ik er wel gelijk trek in.
Deze hotdog bevat alleen wel iets meer dan alleen een broodje met een worst en mosterd. Ik lust niet eens mosterd.
Dit broodje is naast de hotdogworst ook gevuld met 3 soorten ui, kaas, spekjes en sla. Ideaal voor bijvoorbeeld een luie dag, want het is zó makkelijk om te maken, maar wel héél lekker.
3 hotdogs
Ingrediënten
  • 3 hotdogbroodjes
  • 3 hotdogworsten unox
  • 1 rode ui
  • 2 bosuitjes
  • Gebakken uitjes
  • 100 gr spekjes
  • Handje ijsbergsla (andere sla kan ook)
  • Geraspte kaas
  • Samba saus
Bereiding
  • Snijd de broodjes in de lengte open en beleg met wat ijsbergsla. Beleg alvast met wat geraspte kaas.
  • Verwarm de worsten een paar minuten in een steelpannetje met wat water.
  • Snijd de ui fijn en bak deze samen met de spekjes in een pan met olijfolie.
  • Beleg de broodjes nu met de worst, de ui en spekjes, wat gebakken uitjes en wat kleingesneden bosui.
  • Strooi weer wat geraspte kaas erover en garneer met de sambasaus.

Bekijk ook deze recepten

Naan met gamba’s in pittige tomatensaus en burrata
Avocadotoast met ei en sriracha (mayonaise)
Thai beef salade
Lemon meringue cheesecake
Cookies