Mijn nieuwe favoriete broodje!!!!
Nog iedere dag wordt mijn naanbrood met geitenkaas, honingkip en Joppiesaus heel veel bekeken, gemaakt en opgeslagen. Daar moest ik een nieuw iets mee bedenken. Het idee was top, maar de uitvoering was grandioos!
Ik ben groot fan van champignons en krokant zijn ze natuurlijk nog 10x lekkerder. De combinatie van warme geitenkaas en Joppiesaus is echt geweldig. Terwijl ik door de supermarkt liep, zocht ik iets om dit broodje af te maken en toen kwam ik de wasabinootjes tegen. Die maakte dit helemaal af.
2-3 personen
Duur: 20 minuten
Bagel met warme geitenkaas, krokante champignons en joppiesaus
Ingrediënten
- 2 afbak bagels
- 75-100 gr geitenkaas
- 6 grote kastanjechampignons
- 1 ei
- Bloem
- Paneermeel
- Joppiesaus
- Handje wasabinootjes
- 1 avocado
Bereiding
- Snijd de champignons in plakjes.
- Maak drie kommetjes. Één met bloem, één met een geklutst ei en één met paneermeel. Haal de champignons eerst door wat bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel. Frituur ze in een pan met een laagje olijfolie.
- Verwarm de bagels 3 minuten in de oven op 180 graden. Snijd ze dan open en smeer in met de geitenkaas. Zet de bagels voor zo’n 4 minuten terug in de oven.
- Snijd de avocado in reepjes en beleg de bagels daarmee. Verdeel daarover de gefrituurde champignons.
- Garneer de broodjes met Joppiesaus en fijngehakte wasabinootjes.