Deze sandwich is zo mega lekker en makkelijk te maken. Echt perfect voor een snelle lunch als je het mij vraagt.
De scholen zijn weer begonnen en de vakanties zijn weer voorbij, dus iedereen heeft weer een gevulde broodtrommel nodig naar school of werk. Daar zijn deze broodjes uitermate geschikt voor, want je neemt ze heel makkelijk mee. Dan heb je pas écht een lekkere lunch. Zo wordt school/werken een feestje.
Ik vind de zongedroogde tomaten Hoemoes van Maza echt heerlijk en daar zijn deze broodjes onder andere mee ingesmeerd. Ik wist vooraf al dat ik dit lekker zou vinden…
4 sandwiches
Duur: 15 minuten
Back to school sandwich
Ingrediënten
- 4 volkoren bruine broodjes
- 2 grote eetlepels Zongedroogde tomaten Hoemoes Maza
- 2 eetlepels Garlan kruiden en knoflook roomkaas
- 1 theelepel paprikapoeder
- Peper en zout
- 1/2 avocado
- 2 handjes romaine sla
- 1 komkommer
- +- 8 zongedroogde tomaatjes
Bereiding
- Leg de broodjes zo’n 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
- Smeer 2 broodjes in met de Hoemoes van Maza en 2 met de Garlan roomkaas
- Haal een kaasschaaf langs de komkommer, zodat je hele dunne plakjes krijgt. Snijd de avocado in reepjes.
- Beleg de broodjes Hoemoes met sla en verdeel daarover de komkommer, avocado en zongedroogde tomaatjes.
- Strooi peper, zout en paprikapoeder over de broodjes en druk de broodjes met roomkaas erop.
- Steek wat prikkers in de broodjes en snijd de broodjes door de helft.
- Bekijk hier de video!