Avocadotoast met ei en sriracha (mayonaise)

16 mei 2024

Avocadotoast met ei en sriracha (mayonaise)

Als er iets is waar ik heel blij van word, is het een simpele toast met avocado. Dit is gezond, fris en makkelijk.

Vroeger vond ik avocado saai en ik snapte niet dat mensen dat aten, maar nu eet ik dit het liefst iedere dag. Samen met Han van het bekende merk Go-Tan maakte ik dan ook een simpele, maar hele lekkere avocadotoast met ei en sriracha (mayonaise). Dit is door iedereen te maken en de sriracha geeft wat pit en extra veel smaak. Ik eet dit broodje regelmatig en hopelijk ga jij dat ook doen!

2 broodjes

Duur: 15 minuten

Avocadotoast met ei en sriracha

Ingrediënten

• 1 bruin vloerbrood

• 2 avocado’s

• 2 eieren

• Peper en zout

• Sriracha mayonaise Go-Tan OF Sriracha Go-Tan

Bereiding

• Kook de eieren 7 minuten in een pan met water. Spoel daarna af met koud water.

• Snijd het brood in plakken en rooster deze op een grillplaat, in de oven, of in het broodrooster.

• Prak de avocado met peper en zout in een kom. Beleg de broodjes met de avocado en leg daarop het gekookte eitje.

• Garneer de broodjes met sriracha (pittig) of sriracha mayonaise (iets minder pittig).

Benieuwd naar de volledige video? Die zie je hieronder!

Bekijk ook deze recepten

Pastasalade met crab
Ontbijtwafels
Maïssalade
Acaï bowl met mango en banaan
Cookies