Als je geen fan bent van salades ben je dat na het eten van deze wel. Wanneer ik naar de foto kijk, krijg ik weer trek en toen ik m’n laatste hap nam, was ik echt teleurgesteld.
De kruiden en de dressing maken deze salade nog iets lekkerder dan dat hij normaal gesproken al zou zijn. Ideaal voor de zomerse dagen.
- 1 persoon
Ingrediënten:
- Zakje gemengde sla
- Zalmmoot +- 150 gr.
- Klein bakje cajunkruiden
- 1 gekookt ei
- 3 radijsjes
- 1/2 rode ui
- Gravedlacks dille dressing (Normale dille dressing ook mogelijk)
- Handje sojabonen
- 6 fetablokjes
- 4 wasabi crackers (groene zak)
Bereiding:
- Kook je ei in een steelpannetje met water zo’n 9 minuten.
- Snijd je moot zalm in kleine stukjes en dep deze aan 4 kanten in de cajunkruiden. Bak de zalmstukjes in een pan met olijfolie kort om en om.
- Snijd de ui in ringen en de radijs in plakjes.
- Meng de dressing met de sla en leg deze op je bord.
- Leg hier de zalm, sojabonen, stukjes wasabicrackers, radijs en ui op. Snijd het ei in vieren en leg deze ook op je bord. Verkruimel ook de feta over je bord.
- Schep eventueel nog wat dressing over je bord en genieten maar!!