Yoghurt in glas

4 april 2023

Yoghurt in glas

Heb jij nog wat ideetjes nodig voor op de Paastafel aankomend weekend? En wil je toch graag je yoghurtje eten, maar dan net iets anders? Dat kan, want dit is een glas gevuld met yoghurt en nog veel meer lekkers. Een soort monchou, maar dan anders! 🤪

Deze glaasjes staan echt binnen een paar minuten op tafel en ze zien er leuk uit.

Zelf ben ik echt iédere dag blij met m’n bakje Griekse yoghurt. Niet omdat ik de yoghurt zo lekker vind, maar omdat ik de combinatie van m’n heeeeeerlijke granola erin zo geweldig vindt iédere dag denk ik bij m’n laatste hap weer: “Nu is het alweer op…”. En dat is geen grap!

Duur: 10 minuten

2 personen

3 yoghurtjes

Ingrediënten

• Griekse yoghurt

• 1 blik Hak taart & vlaaifruit kersen

• +- 1/2 pak bastogne

• Chiazaadjes

• Granola (het liefste zelfgemaakte granola)

Bereiding

• Maak een laagje kersen in ieder glas. +- 1 grote eetlepel om te beginnen.

• Schep een goede laag yoghurt op de kersen.

• Maak nu een laagje granola en strooi een klein beetje chiazaadjes over de nootjes.

• Maal de bastogne koekjes allemaal fijn in een foodprocessor. Maak een goede laag bastognekruimels over de granola.

• Herhaal dit hele proces nog één keer. Eindig met een goed laagje granola, bastogne en chiazaadjes.

Bekijk ook deze recepten

Xxl blini met pesto, burrata en tomatenbruschetta
Rijst met coquilles in Toscaanse saus
Poké bowl met kip
Wraps met spicy mango hoemoes en groenten
Cookies