Mij kun je echt super blij maken met wraps! Als hapje vind ik ze vaak wat standaard (wel lekker overigens), maar als lunch of diner vind ik het geweldig!
Het eet zo lekker makkelijk weg. Meestal dan, want ik schep altijd een grote pan vol op één wrap en er is dan dus 0% kans dat je die wraps nog dichtgevouwen krijgt.
Ik merk dat mijn recepten vaak een opsommig van mijn favoriete ingrediënten zijn. Bij deze wraps is dat zéker een geval. Alles wat ik echt lekker vind en iedere dag kan eten (of eet) zit hierin. Denk aan geitenkaas, champignons, bosui, ketjap (wat moest de wereld zonder ketjap? Ik weet het niet hoor).
Wil je deze wraps als hapje maken? Dat kan ook! Snijd de wrap dan niet in tweeën, maar maak er 6 kleine wraps van.
Het voordeel aan wraps is ook dat ze zo klaar zijn. En je hebt niet zoveel afwas ervan!! Deze zijn ook gewoon gezond trouwens.
4 wraps
Ingrediënten
• 2 tomaten tortilla wraps
• 3 kleine bolletjes geitenkaas of 2 theelepels geitenkaasspread
• 2 handjes rucola
• +- 6 pecannoten
• 100 gr shiitake
• 1/2 peer
• Scheut ketjap manis
• Snuf cajunkruiden
• 4 cherrytomaatjes
• 1 bosui
Bereiding
• Snijd de shiitake in plakjes en bak deze met wat cajunkruiden en ketjap in een pan met olijfolie.
• Snijd de peer in plakjes en vervolgens weer in lange dunne schijfjes.
• Snijd de tomaatjes in partjes en de bosui fijn.
• Laat de geitenkaas kort smelten in de magnetron en smeer de wraps hier helemaal mee in.
• Beleg de wraps voor de helft met de rucola. Verdeel daarover de peer, shiitakes, tomaatjes, bosui, fijngemaakte pecannoten en wat extra cajunkruiden.
• Rol de wraps goed, stevig op en snijd in tweeën.