Aangezien ik wraps met kip, gamba’s, gehakt, carpaccio en zalm heb gemaakt, wilde ik hem nu eens met biefstukreepjes maken.
Het werd eigenlijk een mengsel met van alles wat en werd uiteindelijk onwijs lekker.
Ik heb wat koriander over de wraps gestrooid, maar wanneer je daar niet van houdt, kun je dat natuurlijk gewoon achterwege laten.
1 persoon
Ingrediënten
- 2 wraps
- 1 kogelbiefstuk
- Teriyakisaus
- Handje cashewnootjes
- Bosui
- Handje sojabonen
- +- 7 cherrytomaatjes
- Taugé
- Handje mais uit blik
- Sesamzaadjes
- Koriander *
Bereiding
- Bak de wraps om en om in een hete pan en leg even apart.
- Kook de taugé zo’n 2 minuten in een steelpannetje met water.
- Snijd de biefstuk in plakjes, bestrooi deze met peper en zout en roer door de teriyakisaus heen. Bak de plakjes kort in een pan met olijfolie.
- Beleg de wraps met taugé en leg hier de biefstukpuntjes, sojabonen en mais op.
- Snijd de tomaatjes heel fijn en strooi deze samen met de gesneden bosui en cashewnootjes over de wraps.
- Schenk nog wat extra teriyakisaus over de biefstuk en strooi er wat sesamzaadjes en eventueel koriander over.