WITTE CHOCOLADE ESPRESSO MARTINI
Daar heb je m’n favoriete cocktail weer. De Espresso Martini.
Ik bedacht er weer een nieuwe variant mee en ook dit was weer een succes.
Ik weet niet of jullie weleens chocoladelikeur van Mozart hebben gedronken, maar dat is echt zó lekker. De witte chocolade likeur zit dus in deze cocktail verwerkt en in plaats van chocolade koffieboontjes, heb ik de cocktails afgetopt met witte chocoladerasp. Een feestje!
Ik weet zeker dat al jouw gasten deze cocktail lekker gaan vinden. Mocht je deze maken, maak dan ook gelijk de appel-kaneel cocktail. Dan zullen jouw gasten die avond nooit meer vergeten!
3 cocktails
Duur: 10 minuten
Witte chocolade Espresso Martini met Mozart likeur
Ingrediënten
- 80 ml kahlua koffielikeur
- 70 ml wodka
- 90-100 ml sterke kop koffie of espresso
- 70 ml witte chocolade Mozart likeur
- 5 ijsblokjes
- 1/3 reep witte chocolade
- Optioneel: chocolade koffieboontjes
Bereiding
- Meng alle ingrediënten, behalve de reep witte chocolade, in een cocktailshaker.
- Schenk de cocktail in de glazen en rasp de witte chocolade erover.
- Maak deze cocktail eventueel af met wat chocolade koffieboontjes