Reizen

Wijnbarretjes in Amsterdam

Als er iets is waar ik onwijs van kan genieten, is het samen met vriendinnen een wijnbarretje in Amsterdam induiken. Er zijn er in Amsterdam gelukkig heel veel, dus je kunt het lijstje rustig afvinken.

Ik heb een tijd geleden gevraagd naar de beste wijnbarretjes in Amsterdam en ik heb er zelf ook best veel bezocht, maar sommige tips ga ik nog checken. Ze staan wel hoog op mijn lijstje en jullie gaven mij de tips, dus ik zet ze erbij.

Shiraz Amsterdam

Compartir Wijnbar

Wijnbar Paskamer

Barrica

Rayleigh and Ramsay

Bar Kaspar

Café Garcon

Bar du Champagne

Chateau Amsterdam

Cafe Parlotte

Bubbels & wines

Bar centraal

Clos Amsterdam

kaasbar Amsterdam

Oocker

Bar Pif

Lillie winebar

Gitane

Qv winebar

Wijnbar Boelen

GlouGlou

Wijnbar Vindict

Bar Parry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *