Mensen die mij kennen, weten dat ik van dit soort broodjes hou. Het heeft alles wat ik lekker vind en daar wordt een mens toch alleen maar blij van?
Daar is overigens niet iedereen het mee eens, want sommige vinden geitenkaas, truffel en champignons helemaal niks. Die mensen moeten helaas even een ander recept zoeken. 😉
Deze broodjes zijn echt heel snel gemaakt en daardoor perfect voor de lunch. Niet per sé voor de lunch op kantoor, want een truffelgeur is heel sterk.
2 broodjes
Duur: 15 minuten
Truffel geitenkaas brioche
Ingrediënten
- 2 plakken brioche brood
- 75 gram geitenkaas
- 2 theelepels truffeltapenade
- 6 champignons
- Peper en zout
- 1 takje tijm
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel honing
- 1 handje romaine sla
Bereiding
- Snijd het brood in 2 dikke plakken.
- Snijd de champignons fijn en bak deze in een pan met olijfolie. Voeg hier ook peper, zout en paprikapoeder aan toe.
- Doe de geitenkaas en truffeltapenade in een bakje en zet voor ongeveer 25 seconden in de magnetron. Meng dit samen met de honing door elkaar.
- Voeg nu de tijm toe aan de champignons.
- Besmeer het brood royaal met de truffel geitenkaas. Leg daarbovenop de sla en champignons.
- Leg de 2 broodjes op elkaar en vouw deze in een stuk aluminiumfolie. Snijd het brood zo doormidden.
- Bekijk hier de video!