Pinsa met truffel, burrata, paddenstoelenmix en ham

24 februari 2024

Pinsa met truffel, burrata, paddenstoelenmix en ham

Toen ik dit brood zag liggen in de schappen van AH, wist ik gelijk: “dit ga ik vaak gebruiken!!” Het is namelijk gewoon een soort pizzabrood/focaccia en het is zó lekker.

Dit is te beleggen met van alles en nog wat, maar je kan dit ook in stukjes snijden en op tafel zetten met wat dips. Dit lust namelijk iedereen en het is een stuk makkelijker dan zelf brood maken.

Deze combinatie vind ik dus geweldig. Burrata, ham, paddenstoelen en truffel. Alles wat ik lekker vind op een broodje.

En oja: dit is zó makkelijk!

2 personen

Duur: 20 minuten

Pinsa met truffel, burrata, paddenstoelenmix en ham

Ingrediënten

• 1 Bertolli Pinsa

• 2 eetlepels truffeltapenade

• 80 gr prosciuttoham

• 1 stracciatella burrata

• 200 gr paddenstoelenmix

• 3 takjes tijm

• Handje pecannoten

• Peper en zout

• Snuf paprikapoeder

Bereiding

• Smeer het brood (pinsa) in met truffeltapenade en verwarm zoals aangegeven op de verpakking. Zelf heb ik hem 6 minuten in de oven gedaan op 220 graden.

• Bak de paddenstoelenmix met wat peper, zout, paprikapoeder en tijm in een pan met wat olijfolie.

• Beleg het brood met de paddenstoelenmix en verdeel daarover de plakjes ham en burrata. Garneer met wat pecannoten.

Bekijk ook deze recepten

Gluten- en lactosevrij bananenbrood
Gevulde paprika’s met pulled mushroom
Moederdagontbijt- pancake plateau met fruit, granola en bastogne crumble
Spinazie omelet met warmgerookte zalm
Cookies