Toen ik dit brood zag liggen in de schappen van AH, wist ik gelijk: “dit ga ik vaak gebruiken!!” Het is namelijk gewoon een soort pizzabrood/focaccia en het is zó lekker.
Dit is te beleggen met van alles en nog wat, maar je kan dit ook in stukjes snijden en op tafel zetten met wat dips. Dit lust namelijk iedereen en het is een stuk makkelijker dan zelf brood maken.
Deze combinatie vind ik dus geweldig. Burrata, ham, paddenstoelen en truffel. Alles wat ik lekker vind op een broodje.
En oja: dit is zó makkelijk!
2 personen
Duur: 20 minuten
Pinsa met truffel, burrata, paddenstoelenmix en ham
Ingrediënten
- 1 Bertolli Pinsa
- 2 eetlepels truffeltapenade
- 80 gr prosciuttoham
- 1 stracciatella burrata
- 200 gr paddenstoelenmix
- 3 takjes tijm
- Handje pecannoten
- Peper en zout
- Snuf paprikapoeder
Bereiding
- Smeer het brood (pinsa) in met truffeltapenade en verwarm zoals aangegeven op de verpakking. Zelf heb ik hem 6 minuten in de oven gedaan op 220 graden.
- Bak de paddenstoelenmix met wat peper, zout, paprikapoeder en tijm in een pan met wat olijfolie.
- Beleg het brood met de paddenstoelenmix en verdeel daarover de plakjes ham en burrata. Garneer met wat pecannoten.