Naanbrood belegd met ál mijn favoriete ingreditënten!
Naanbrood, avocado, burrata, paddenstoelen, bosui, gebakken ui, koriander. Noem het maar op…
Het fijne aan recepten met naanbrood, is dat het heel makkelijk te maken is. Ik denk dat ik momenteel 10 recepten met naanbrood op m’n site heb staan, dus de keuze is reuze!
Ik merk dat heel veel mensen koriander héél vies vinden, maar laat dat je niet tegenhouden om zo’n gerecht te maken, want bij ál mijn gerechten kun je de koriander weglaten. Ik hou er enorm van en zoals @kellysijmonsbergen zou zeggen: “een bosje koriander mee m’n kist in later.” 😅🤣
1-2 personen
Duur: 20 minuten
Naanbrood met guacamole, burrata en champignons
Ingrediënten
- 2 naanbroden plain
- 1 zachte avocado
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 2 theelepels citroensap
- Peper en zout
- 200 gr shiitakes
- 150 gr paddenstoelenmix
- 2 takjes tijm
- 1 theelepel paprikapoeder
- 3 eetlepels Oyster Garlic Go-Tan
- 1 stracciatella burrata
- 1 bosui
- Handje gebakken ui
- Paar takjes koriander als je dat lust!
Bereiding
- Prak de avocado met de yoghurt, peper, zout en citroensap in een bakje.
- Bak de shiitakes en paddenstoelenmix in een pan met wat olijfolie. Voeg na een paar minuten de oyster garlic, peper en zout, paprikapoeder en tijm (blaadjes ervan) toe.
- Verwarm de naanbroden in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
- Smeer de naanbroden vervolgens in met het avocado mengsel en smeer daar de burrata over.
- Schep de paddenstoelenmix op de naanbroden en garneer deze met fijngesneden bosui en wat gebakken ui en wat koriander als je dat lust!