Naan Muhammara met pulled mushroom

1 december 2023

Naan Muhammara met pulled mushroom

NAAN MUHAMMARA MET PULLED MUSHROOM

Iedereen weet inmiddels dat ik gék ben op naan. Ik moet het nog stééds een keer zelf maken, maar van deze geniet ik ook heel erg. Die van AH eigen merk vind ik nog het lekkerste, omdat ze lekker zacht zijn.

Deze keer heb ik ze belegd met Muhammara van Maza (m’n favoriet!!) en pulled mushroom. Eigenlijk heel simpel, maar wel super lekker!!

2 personen

Duur: 15 minuten

Naanbrood muhammara met pulled mushroom

Ingrediënten

• 2 naanbroden plain

• 3 grote eetlepels Muhammara Maza + extra ter garnering

• 4 eetlepels sweet chilisaus

• 200-250 gr oesterzwammen

• Peper en zout

• 1 theelepel paprikapoeder

• 1 theelepel Italiaanse kruiden

• 2 handjes botersla (of rucola)

• 6 cherrytomaatjes

• 6 zongedroogde tomaten

• 2 eetlepels strooikaas

• 1 bosui

Bereiding

• Verwarm de naanbroden zoals aangegeven op de verpakking en smeer ze vervolgens in met Muhammara van Maza.

• Trek de oesterzwammen met de hand uit elkaar en bak deze in een pan met wat olijfolie. Voeg hier peper, zout, paprikapoeder, Italiaanse kruiden en chilisaus aan toe en bak lekker mee.

• Verdeel de oesterzwammen uit de pan over de naanbroden en verdeel hierover wat botersla.

• Snijd de cherry- en zongedroogde tomaten fijn en verdeel deze over de naanbroden.

• Garneer de broden nog met wat extra Muhammara, wat strooikaas en fijngesneden bosui

Bekijk ook deze recepten

Warme geitenkaas pastasalade met zoete aardappel
Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Granada
Cookies