Dit wordt weer een knaller !!
Alle recepten met naan worden zó vaak bekeken, opgeslagen en gemaakt en veel gaan er zelfs viral. Dit is er één die ikzelf geweldig vond, maar ik weet zeker dat jullie dit ook lekker gaan vinden.
Dit recept is eigenlijk hartstikke makkelijk te maken, want je hoeft niet heel veel ingrediënten te gebruiken.
Wat bij ons thuis nu het geval is, is dat ik voor ieder recept maar een paar ingrediënten hoef te kopen, want de rest hebben wij al thuis. 😉
1 brood
Duur: 30 minuten
Naan met kaas, crispy kip, zoete aardappel en sambasaus
Ingrediënten
• 1 naan plain
• 1 zoete aardappel (niet helemaal nodig)
• 100-150 gr kipfilet
• 1 theelepel kipkruiden
• 1 theelepel paprikapoeder
• Peper en zout
• Grote scheut melk
• Paneermeel
• 4 eetlepels strooikaas
• Sambasaus
• Handje veldsla
Bereiding
• Schil de zoete aardappel en kook deze zo’n 10-12 minuten in een pan met water. Snijd de aardappel vervolgens in kleine stukjes en bak met wat paprikapoeder in een pan met olijfolie.
• Snijd de kip in stukjes en strooi er peper en zout over. Maak één kommetje met melk en één met paneermeel. Haal de kip eerst door de melk en dan door een laagje paneermeel. Bak deze krokant in een andere pan met olijfolie.
• Voeg na een paar minuten wat kipkruiden toe aan de kip. Draai ze af en toe om.
• Verdeel ondertussen de strooikaas over het naanbrood en zet deze zo’n 8-10 minuten op 200 graden in de oven.
• Verdeel vervolgens de veldsla over het brood en dan de kip en zoete aardappel. Garneer je broodje met sambasaus.