Ik had natuurlijk gezegd dat ik allemaal hapjes ging maken en naar mijn mening zijn dit ook hapjes, maar ze zijn alleen iets groter dan de standaard hap. 😂
Het voordeel van zo’n grote hap, is dat je niet hoeft uit te sloven met 7 verschillende hapjes op één avond, want iedereen zit vol na deze.
En voor de kermisgangers onder ons: na dit broodje heb je een perfecte ondergrond gehad voor de rest van de dag !!!
Naanbrood valt bij iedereen zooo goed in de smaak, dus ik maakte mini naanbroodjes. Deze variant maakte ik kortgeleden voor mijn collega’s op kantoor en iedereen vond het heerlijk.
4 personen
Duur: 15-20 minuten
Mini naanbrood met kip en burrata
Ingrediënten
• 4 mini naanbroodjes (liefst naturel)
• 200 gr kipfilet
• 200 ml Heinz tomato fritto
• Handje cashewnoten
• 4 theelepels groene pesto
• 1 burrata
• 1 eetlepel kipkruiden
• 1 theelepel paprikapoeder
• 1 theelepel Italiaanse kruiden
• Peper en zout
• 8 cherrytomaatjes
• 1 eetlepel geraspte kaaspoeder
Bereiding
• Snijd de kip in stukjesen bak deze met peper, zout en kipkruiden in een pan met wat olijfolie.
• Schenk na een paar minuten de tomato fritto erbij en voeg dan de paprikapoeder en Italiaanse kruiden toe. Laat dit even lekker meebakken en voeg dan de cashewnoten en het geraspte kaaspoeder toe.
• Snijd de cherrytomaatjes fijn.
• Verwarm de naanbroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
• Smeer deze vervolgens in met groene pesto en verdeel daarover de burrata.
• Schep de kip met cashewnoten in saus over de burrata en verdeel daarover de fijngesneden tomaatjes.