Reizen

Italiaanse restaurants Amsterdam

De Italiaanse keuken is dénk ik wel mijn favoriet. Spaans en Aziatisch kan ik ook non-stop eten, maar een avondje naar een Italiaans restaurant kan ik echt naar uitkijken.

Iédere citytrip/vakantie eten wij 1 of 2 avondjes Italiaans en in Amsterdam ook regelmatig.

Een heerlijke burrata, gemengd plankje en brood met olijfolie vooraf, vervolgens een héérlijke romige pasta met geraspte kaas en een goede fles rode wijn, dan een dessert met een espresso martini of scroppino en als laatste eindigen met een kopje koffie en een catuccini. Het ideale avondje voor mij! 

Er staan nog heel veel restaurants op mijn lijstje, maar ik heb een deel van mijn favorieten en jullie lievelings op een rijtje gezet. Hopelijk hebben jullie er iets aan en tips voor nieuwe restaurants zijn altijd welkom.

Favoriete Italiaanse restaurants in Amsterdam:

Ceppi’s

Ferilli’s

Impero Romano

Fiko

Momenti Italian cuisine

Lolo

Tozi Amsterdam

Pasta e Basta

Bussia

Casa di David

Toscanini

Linguini

Dal Pagliaccio

Incanto

Fiaschetteria Pistoia

Enoteca Pepenero

Trattoria Graziella

Incanto

La Domenica

Donna Sofia

Pianeta Terra

Renato’s Osteria

Roberto’s Amsterdam

Spaghetteria

Insieme ristorante Italiano

Cecconi’s

La Nostra Gigi

Restaurant Sebastian

Café Pico

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *