Gevulde eitjes met Kerrie Hoemoes en broodkruim

29 maart 2024

Gevulde eitjes met Kerrie Hoemoes en broodkruim

Een last minute paasrecept die ook nog eens binnen 15 minuten op tafel staat.

Bij Pasen horen eieren. Of dat nou als ontbijt of lunch gegeten wordt en of het nou scrambled, gevulde of gekookte eieren zijn, maakt niet uit. Het is op alle mogelijke manieren lekker en ziet er ook nog eens feestelijk uit.

Deze eitjes zijn gevuld met Kerrie Hoemoes en afgetopt met brioche crumble uit de oven. Dat geeft het eitje een extra bite en maakt het helemaal af.

Maak jij dit recept ook deze paasdagen? 🥚🐰🐣

6 gevulde eitjes

Duur: 15 minuten

Gevulde eitjes met Kerrie Hoemoes en broodkruim

Ingrediënten

• 3 eieren

• 6 grote theelepels Kerrie Hoemoes Maza

• 8 takjes bieslook

• 1 sneetje briochebrood of 1 klein briochebroodje

• Snuf zout

• Scheutje olijfolie

Tip: je zou nog wat peper kunnen toevoegen naar wens

Bereiding

• Kook de eieren in een pan met water zo’n 9 minuten. Spoel vervolgens af met koud water.

• Snijd ondertussen het briochebrood fijn en verkruimel met de hand. Verdeel over een bakplaat met bakpapier, strooi er wat zout over en schenk een klein scheutje olijfolie over het brood. Zet de bakplaat voor ongeveer 10 minuten op 180 graden in de oven.

• Snijd de eieren door de helft en snijd de bieslook fijn.

• Haal het eigeel uit de eieren en vul de eitjes nu met de Kerrie Hoemoes van Maza.

• Voeg de bieslook toe en verkruimel het broodkruim over de eitjes.

Bekijk ook deze recepten

Warme geitenkaas pastasalade met zoete aardappel
Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Granada
Cookies