Geitenkaas bruschetta met truffel, pistache en honing

16 december 2023

Geitenkaas bruschetta met truffel, pistache en honing

GEITENKAAS BRUSCHETTA MET TRUFFEL, PISTACHE EN HONING

Alle lekkere ingrediënten in één!

Het idee van deze bruschetta’s was geweldig, maar toen ik ze maakte dacht ik “misschien is dit saai en simpel en zit er helemaal geen smaak aan.” Hahaaaaa…

Na 1 broodje was ik gelijk om en at ik de rest binnen een paar minuten op. Zo weinig ingrediënten en zo’n klein broodje, maar zoveel smaak. Heerlijk dit!

Serveer deze hapjes bijvoorbeeld als tussengerecht, als amuse of lekker voor erbij. Dit is écht genieten!!

Ik deel deze dagen heel veel recepten, maar dat is omdat ik te veel ideeën heb en ik wil ook nog een hele hoop maken voor de feestdagen. 🙈

6 personen

Duur: 15 minuten

Geitenkaas bruschetta met truffel, pistache en honing

Ingrediënten

• 1/2 vers bruin stokbrood

• +- 80 gram geitenkaas (1/2 rondje)

• 3 takjes tijm

• Honing

• Snuf paprikapoeder

• 1 theelepel truffeltapenade

• Handje pistache noten

Bereiding

• Snijd plakjes van het brood af en verdeel deze over een bakplaat met bakpapier.

• Smelt de geitenkaas 15 sec in de magnetron of voorverwarmde oven. Meng de truffeltapenade met de geitenkaas en smeer de broodjes hiermee in.

• Rits de blaadjes van de takjes tijm en verdeel deze over de broodjes. Strooi er wat paprikapoeder over.

• Snijd de pistache nootjes fijn en verdeel ook over de broodjes. Zet ze voor 8-10 minuten op 180 graden in de oven.

• Garneer alles met wat honing.

Bekijk ook deze recepten

Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Komkommer met Japanse tonijn
Pitabroodjes eiersalade met kip en truffel
Cookies