Bruine bol met Hollandse garnalen

25 juli 2021

Bruine bol met Hollandse garnalen

Bijna iedere zaterdag eet ik ‘s avonds twee zachte puntjes met Hollandse garnalen en cocktailsaus. Aangezien ik van variatie houd, wilde ik eens iets anders maken met garnalen.
Het werd eigenlijk een mix van alles wat ik lekker vind op één broodje.
Ik had niet verwacht dat het zó lekker was.
1 persoon
Ingrediënten
  • 2 volkoren bruine pistolets
  • +- 70 gr Hollandse garnalen
  • 2 eieren
  • 6 takjes bieslook
  • Peper en zout
  • 1 avocado
  • +- 5 cherrytomaatjes
  • Garlan roomkaas knoflook en kruiden
  • +- 4 radijsjes
Bereiding
  • Kluts de eieren in een kommetje met wat peper en zout en de fijngesneden bieslook.
  • Snijd de broodjes open en smeer de onderkant in met de roomkaas.
  • Snijd de avocado in reepjes (je hoeft geen hele avocado te gebruiken) en verdeel deze over je broodjes. Strooi er peper en zout over.
  • Giet wat olijfolie in een pan en doe hier het ei mengsel bij. Roer steeds goed door elkaar, zodat je een lekker roerei krijgt. Verdeel dit ook over de broodjes.
  • Strooi de hollandse garnalen over het ei.
  • Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de tomaatjes in kleine stukjes. Strooi dit ook over de broodjes.

Bekijk ook deze recepten

Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Komkommer met Japanse tonijn
Pitabroodjes eiersalade met kip en truffel
Cookies