Blini’s met krab

15 december 2023

Blini’s met krab

BLINI’S MET KRAB

Als dit er niet luxe uitziet weet ik het ook niet meer. 😉

Jarenlang werkte ik in een viswinkel en wij verkochten veel kaviaar. Mensen bestelden dan een blikje kaviaar met een doosje blini’s. Zelf heb ik het ook geproefd, maar ik vond er eerlijk gezegd niks speciaals aan. Ik snap dan ook echt niet dat mensen zóveel geld betalen voor een paar hapjes. Ik bestel liever een vliegticket en eet immitatiekaviaar. 😋

Ik ben een enorme fan van krab. De chuncks vind ik echt heerlijk, maar echte krab vind ik ook lekker. Dit hapje is gemaakt met snowcrab en dat kocht ik bij de Sligro. Het is heel simpel, maar ik vind het lekker. Je moet er net van houden..

7 personen

Duur: 10 minuten

Blini’s met krab

Ingrediënten

• 7 blini’s of poffertjes

• 300 gr snowcrab

• 7 theelepels cocktailsaus + 1 grote eetlepel

• 2 eetlepels mayonaise

• Snuf paprikapoeder

• Snufje chilivlokken

• Peper en zout

• 1 theelepel citroensap

• 7 theelepels immitatiekaviaar

Bereiding

• Smeer de blini’s in met wat cocktailsaus.

• Laat de krab uitlekken en meng in een kom met de mayonaise, 1 eetlepel cocktailsaus, peper, zout, citroensap en chilivlokken. Schep dit op de blini’s

• Serveer de blini’s met wat immitatiekaviaar.

Bekijk ook deze recepten

Beschermd: Cinnamonrolls
Maïs kippensoep
Komkommer met Japanse tonijn
Pitabroodjes eiersalade met kip en truffel
Cookies