Beef pesto wraps

29 juli 2024

Beef pesto wraps

Ik denk dat iedereen deze wraps lekker vindt. Recepten met pesto doen het namelijk altijd goed. Het maakt eigenlijk niet uit wat je maakt, maar als er pesto op of in zit, is het al geslaagd haha.

Zelf ga ik eerder voor kip dan voor biefstuk maar af en toe wat biefstukreepjes vind ik herlijk. Je zou de overigens ook in blokjes kunnen snijden, in plaats van reepjes. Ik gebruikte wat kleine groenten, maar je kan hier natuurlijk ook courgette, aubergine of spinazie aan toevoegen.

2 wraps

Duur: 25 minuten

Beef pesto wraps

Ingrediƫnten

  • 2 tortilla wraps
  • 2 grote eetlepels groene pesto
  • 1 kogelbiefstuk
  • Peper en zout
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 rode paprika
  • 50 gram doperwten
  • 50 gram mais
  • 6 cherrytomaatjes
  • Handje cashewnoten
  • 2 handjes romaine sla
  • 1 bosui
  • Koriander naar wens
  • Klont boter

Bereiding

  • Snijd de paprika fijn en de tomaatjes door de helft. Bak in een pan met wat olijfolie en voeg na 3 minuten de mais, doperwten en cashewnoten toe.
  • Strooi peper, zout, Italiaanse kruiden en gerookte paprikapoeder over de groenten en voeg de sojasaus toe.
  • Strooi peper en zout over de biefstuk. Laat een klont boter smelten in een pan en bak de biefstuk 2 om 2 minuten (als de biefstuk dik is, 2,5 om 2,5 minuut) in een pan. Laat daarna nog 5 minuten rusten in wat aluminiumfolie en snijd dan in plakjes.
  • Verwarm de wraps kort in een droge koekepan of magnetron. Smeer ze in met de pesto en verdeel de sla erover.
  • Schep de groenten op de sla en verdeel de biefstuk daarover. Garneer alles met fijngesneden bosui en eventueel wat koriander naar wens.

Bekijk ook deze recepten

Truffel geitenkaas brioche
Gyoza salade
Uluwatu
Back to school sandwich
Cookies