Maak een recept in de vorm van een krans en je maakt een simpel gerecht gelijk feestelijk en ‘luxe’. 😉
De afgelopen jaren heb ik meerdere kransen gemaakt en die vielen allemaal in de smaak. Zowel bij mij als bij jullie.
Deze krans staat binnen 15 minuten op tafel en iedereen kan ‘m maken. Zo simpel, maar zo lekker. Ik hou ervan!
Dit is overigens ook een vegetarisch recept. Ook weleens fijn, toch?
2 personen
Duur: 15 minuten
Vegetarische krans
Ingrediënten
- Veldsla
- 250 gram Maza Falafel naturel
- 10-12 theelepels Baba Anoesch Maza
- Peper
- Snuf gerookte paprikapoeder
- Snuf Italiaanse kruiden
- Sriracha mayonaise
- 12 pecannoten
- 10 cherrytomaatjes
- 3 grote eetlepels zongedroogde tomaatjes
Bereiding
- Verdeel de sla in een krans over je bord.
- Bak de falafel van Maza in een pan met een scheut olijfolie. Bak deze zo’n 3-4 minuten en voeg wat paprikapoeder, peper en Italiaanse kruiden toe.
- Snijd de cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes fijn. Verdeel deze samen met de falafel over de sla op je bord.
- Maak wat toefjes hoemoes van Maza tussen de falafel en tomaatjes.
- Maak ook wat toefjes van de sriracha mayonaise en garneer je bord met wat pecannoten.
- Bekijk hier de video!