logo foodplaces
Home

 

Hi foodie,

Welkom op mijn website en hopelijk jouw inspiratiebron voor je recepten.
Vanaf het moment dat corona de wereld in kwam, is mijn liefde voor koken en bakken geboren. Hoewel ik echt bij het begin moest beginnen (geloof mij, ik kon zo goed als níks in de keuken en alles wat ik probeerde te maken, mislukte), zie ik mezelf elke keer weer beter worden in alles wat ik maak.

Het Instagramaccount @_foodplaces_ bestaat al vele maanden langer en was in eerste instantie ook niet bedoeld om mijn eigen recepten op te delen. Ik ben gek op uiteten en deelde eerst foto’s van alle gerechten die ik at in een restaurant. Een soort restaurant guide in Nederland en andere landen dus. Vandaar de naam foodplaces.

Toen de restaurants dicht gingen en ik dus begon met koken, werd mij getipt om die foto’s ook op Instagram te zetten. Weer maanden daarna vroegen steeds meer mensen om de recepten. Vanaf het moment dat ik die bij de foto’s heb gezet, krijg ik dagelijks veel super leuke reacties of berichtjes van mensen die mijn gerechten maken. Daar word ik zo blij van.

Met deze website probeer ik een duidelijk overzicht te creëren voor iedereen die mijn heerlijke, niet al te moeilijke recepten wil proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *